Hoe vind je goedkope vliegtickets?


Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om op zoek te gaan naar de goedkoopste vliegtickets met de meest ideale vluchttijden. Aan de ene kant wil ik geen dief van mijn eigen portemonnee zijn en aan de andere kant wil ik zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomen met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij. 

Hoe ik dat doe? Ik heb een aantal manieren: ik hou skyscanner.nl nauwlettend in de gaten, heb apps als Hopper en Kiwi op mijn telefoon staan en daarnaast ben ik lid van Secret Flight Club. En precies over dat laatste wil ik je graag meer vertellen, want in plaats van dat ik me rot zoek en alle apps en websites in de gaten moet blijven houden, ontvang ik vanuit Secret Flight Club de goedkoopste tickets automatisch in mijn mailbox.

Secret Flight Club


Ben jij flexibel qua reisperiode en vind je het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken? Dan is Secret Flight Club perfect voor jou, zèlfs wanneer je gebonden bent aan schoolvakanties en hoogseizoen!
 
Deze organisatie zoekt sneller naar goedkope vliegtickets dan ik zelf kan en ik hoef er niets voor te doen! Ik hoef niet meer iedere website of app in de gaten te houden en twijfel niet meer of ik wel op het juiste moment een ticket koop. Bij Secret Flight Club krijg ik alleen een e-mail als het een echt aantrekkelijke deal is.

Hoe werkt het?


Als je lid bent van Secret Flight Club ontvang je gemiddeld 3 tot 5 goede vliegticket deals per week via je opgegeven e-mailadres. Zodra je de deal interessant vindt, kun je gebruik maken van de instructie die in de e-mail vermeld staat om je vlucht te boeken. Secret Flight Club is geen reisbureau, je maakt alleen gebruik van alerts met instructies om je goedkope vliegtickets rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te boeken. 

Lees ook: De 5 leukste bestemmingen voor de zomervakantie.

Wat mag je verwachten?


Ik heb allemaal goedkope vliegtickets ontvangen met acceptabele reistijden. Met acceptabele reistijden worden rechtstreekse vluchten of met maximaal één korte tussenstop bedoeld. Daarnaast selecteren ze alleen Nederlandse luchthavens zodat je niet naar het buitenland hoeft te rijden. Én natuurlijk betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Ze zorgen er voor dat ik zo snel en betrouwbaar mogelijk naar mijn bestemming ga; precies hoe ik het wil!

Kosten: Het mooie aan Secret Flight Club is dat je altijd één maand gratis mag testen waarna je mag besluiten om lid te blijven of niet. Nog niet he-le-maal overtuigd? Geen probleem! Je krijgt ook nog eens 6 maanden niet-tevreden-geld-terug-garantie. De kosten zijn maar €35 per jaar (oftewel nog geen €2,92 per maand). Met het boeken van één goedkope vliegticket heb je de investering er al ruimschoots uitgehaald!

Voorbeelden van goedkope vliegtickets


Op het moment dat ik deze blog schrijf ben ik in totaal 7 weken lid van Secret Flight Club. In deze 7 weken heb ik 26 e-mails ontvangen met interessante deals, dit zijn dus iets meer dan 3 goedkope vliegtickets per week. De gemiddelde besparing per ticket was maar liefst 341 euro en waren voor zowel het hoog- als het laagseizoen. In de titel en de e-mail staat duidelijk aangegeven om welke periode het gaat, waar de reis naartoe gaat en wat de prijs is die je zal betalen. En het mooiste van alles: ik heb er niks voor hoeven doen, alleen mijn e-mail checken!

In maart jl. heb ik onze vliegtickets naar Jakarta via Secret Flight Club geboekt! Voor maar liefst €403 per persoon (normaal €700) hebben wij onze retourticket met één tussenstop en inclusief bagage geboekt. Wat een deal!
 
Een greep uit de deals die ik heb ontvangen:
27 februari 2019: New York €224 (retour) februari-maart
25 februari 2019: Diverse bestemmingen Zuidoost-Azië €362-€388 (retour incl. ruimbagage) in september
22 februari 2019: *hoogseizoen* Sao Paulo ca. €460 + extra korting mogelijk (retour) februari 2019 tot en met januari 2020
22 februari 2019: *hoogseizoen* Rio de Janeiro ca. €480 + extra korting mogelijk (retour) maart 2019 tot en met januari 2020
19 februari 2019: *zeldzaam* Palau vanaf €750 (retour incl. ruimbagage) eind maart tot midden oktober (excl. april en juli)

Lijkt het jou ook iets om member te worden van Secret Flight Club? Via deze link hop je naar de website en kun je je aanmelden. Uiteraard heb je de mogelijkheid om het eerst een maand gratis te testen!

Lees ook: Tips om je volgende vakantiebestemming te kiezen.

Een magische bestemming bezoeken?

Hop dan verder naar
Roadtrip Marokko

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn blog. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat dan een berichtje achter!
Geniet van je aankomende reis en... don't forget to Hop Around!
Liefs, Mascha

Reacties

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact