Herinnering aan je reis: myposter fotoboek


Kijk jij ook wel eens je foto's terug die je op je laptop hebt opgeslagen? Ik niet, moet ik eerlijk bekennen. Terwijl we zulke mooie herinneringen maken op reis! In ons digitale tijdperk bewaren we in de regel al onze gemaakte foto's op onze laptops, telefoons of in de cloud. Ook zijn apps als Instagram een fijn hulpmiddel om je foto's op te slaan en te delen met vrienden.

Maar sinds een tijdje ben ik mezelf aan gaan wennen om na iedere reis een fotoboek te maken. Niet alleen leuk voor onszelf als herinnering maar ook om te laten zien aan familie en vrienden. Het komt vaak voor dat we een fotoboek erbij pakken om onze gemaakte reis te bekijken. Op deze manier bekijken wij onze foto's veel vaker dan wanneer ze op de telefoon en laptop blijven staan. 

Ik heb in de afgelopen tijd al bij heel wat bedrijven en systemen een fotoboek gemaakt. De ene keer met veel frustratie en de andere keer, gelukkig, met veel plezier. Zo heb ik nu, na onze vakantie in Ohrid, via de website myposter.nl een fotoalbum gemaakt met onze herinneringen aan Noord-Macedonië. Myposter.nl was voor mij een onbekende speler in de markt en heeft al mijn verwachtingen overtroffen... Reden genoeg om hier meer over te vertellen!

Over myposter


Myposter is een bedrijf in online fotoafdrukservices en biedt allerlei soorten fotoproducten aan in hoge kwaliteit en verschillende maten. Ze drukken foto's af op bijvoorbeeld: posters, canvas, glas, fotodozen, lijsten en fotoboeken.

Gloednieuw in hun assortiment "fotoboeken" zijn hun uniek gemaakte ontwerpen. Voor elke gelegenheid hebben ze een passend fotoboekdesign ontworpen. Voor een bruiloft, de liefde, reizen, kinderen, verjaardagen, kookboeken en nog veel meer! Je kunt heel creatief zijn in de myposter-fotoboekconfigurator of je kiest een standaard template en laat het systeem zijn werk doen. Er is een grote keuze aan leuke illustraties, verschillende lay-outs of een prachtige achtergrond.

Ik heb op deze pagina gekozen voor een klassiek Basic-ontwerp op A4 liggend formaat.

Het resultaat!


Oké, je hebt hierboven het resultaat al kunnen zien van ons fotoboek met foto's van onze vakantie in Ohrid en omgeving. Mooi toch? Ik ga je natuurlijk vertellen hoe ik tot dit resultaat gekomen ben!

Het voordeel van myposter is dat je een template kiest zodat je een basis-design hebt. Vervolgens kun je per pagina bepalen hoeveel foto's, tekst en overige sjablonen je wilt en in welk template. Je hoeft dus niet een vaste indeling aan te houden. Wil je het liefst een pagina helemaal zelf indelen? Verwijder de onderdelen en voeg ze vervolgens zelf toe. Het is ook nog mogelijk om te werken met achtergrondkleuren, clip-arts en zelfs lay-outs om het extra leuk te maken. Ik hou persoonlijk van strakke fotoboeken dus heb dan ook geen gebruik gemaakt van deze opties.

Kosten 
Het fotoboek: Classic fotoboek hardcover, A4 liggend (24 pagina's): € 26,99. 
Extra pagina's: € 0,50 per twee pagina's.
Verzendkosten: Standaard € 5,99. Express binnen 24 uur € 19,99.

Enthousiast geworden? Ga dan snel aan de slag met myposter en vereeuwig jouw mooie vakantieherinneringen.

Deze blog betreft een product review in samenwerking met myposter.

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn blog. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat dan een berichtje achter!
Geniet van je aankomende reis en... don't forget to Hop Around!
Liefs, Mascha

Reacties

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.