Restaurant Mood Eindhoven

  
Ik ben nu al een paar keer bij Restaurant Mood in Eindhoven geweest en het is telkens weer genieten! Met name van de kwaliteit en de entourage. Restaurant Mood is een trendy restaurant waarbij je op de kaart zowel Franse als Aziatische gerechten zult vinden. Op hun website kun je de menukaart vinden, mocht je al nieuwsgierig zijn.


Sushi
De belangrijkste reden dat ik naar restaurant Mood ga, is vanwege de verrukkelijke sushi. Als je het mij vraagt is het in de wijde omgeving van Eindhoven de lekkerste sushi. Vers, unieke smaakcombinaties en dan ook nog de sfeer en beleving die het restaurant met zich mee brengt. Je kunt sushi rollen bestellen, van een wat simpelere sushi roll met Tempura tot een ‘Strawberry roll’ of een ‘Pink Panter’ (hoe leuk bedacht!), maar ook de welkbekende sushi-boot voor het geval je verrast wilt worden, of net als ik moeilijk kan kiezen als het om sushi gaat. Je kunt dan smullen van de lekkerste sushi, sashimi en tempura garnalen.

IMG_8184.JPG

Meer informatie vinden over restaurant Mood? Bezoek dan de website of volg het restaurant via Instagram.

 Adres:
Keizersgracht 6
5611 GD
Eindhoven

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn blog. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat dan een berichtje achter!
Geniet van je bezoek bij deze hotspot en... don't forget to Hop Around!
M.

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact