Fijne en betaalbare accommodaties in Slovenië


Heb je hulp of inspiratie nodig voor een fijne accommodatie voor tijdens je vakantie in Slovenië? Wij hebben onze favoriete accommodaties op een rijtje gezet! Tijdens onze reizen gaan wij altijd op zoek naar de leukste hotels, appartementen of glampings. We letten dan op de prijs-kwaliteitverhoudinglocatie en recensies. Je kan er dus vanuit gaan dat onze favorieten zijn gescreend en altijd een goede beoordeling hebben.

Wij linken naar booking.com vanwege het voordeel dat je vaak één dag voor aankomst nog kosteloos kan annuleren, mochten je plannen wijzigen is dat wel zo handig!


Kies je bestemming om de accommodaties te bekijken:
Bled, Bohinj en Ljubljana

Accommodaties in Bled


Deze accommodatie is gehuisvest in een 19e-eeuwse villa. Het ligt aan de oevers van het prachtige Meer van Bled, onder het kasteel, in het centrum van Bled. De locatie lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen! 


Prijs per overnachting vanaf:
€145 voor een tweepersoonskamerDeze accommodatie ligt in hartje Bled. Het hotel bevindt zich op een heuveltop, met panoramisch uitzicht op het meer, het kasteel van Bled en de bergachtige omgeving. Een rustige ligging en toch centraal!


Prijs per overnachting vanaf:
€142 voor een tweepersoonskamer


Accommodaties in Bohinj


Apartments Sušnik ligt aan de Sava Bohinjska-rivieroever en op 4 km afstand van het meer van Bohinj. De eigenaar en eigenaresse hebben ons hartelijk ontvangen met een huisgemaakte likeur en deden er alles aan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken.


Prijs per overnachting vanaf:
€50 voor een tweepersoonskamerDeze accommodatie ligt in Nationaal Park Triglav, op slechts 200 meter van het Meer van Bohinj. Het zijn ruime appartementen, het personeel is zeer vriendelijk en alle voorzieningen zijn op loopafstand. Een betere locatie ga je bijna niet vinden!


Prijs per overnachting vanaf:
€100 voor een tweepersoonskamer


Accommodaties in Ljubljana


Deze accommodatie ligt op een prettige locatie in het hart van Ljubljana. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. Uitstekend verzorgde appartementen en het personeel is ontzettend vriendelijk. Een aanrader!


Prijs per overnachting vanaf:
€136 voor een tweepersoonskamerDeze unieke accommodatie is toch fantastisch?! Wanneer je op zoek bent naar een unieke accommodatie dan ben je hier aan het juiste adres. De appartementen zijn ook goed verzorgd en compleet met een volledig uitgeruste keuken.


Prijs per overnachting vanaf:
€146 voor een tweepersoonskamer


Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact