Lapland


Lapland is wat mij betreft een bestemming die je ooit in je leven bezocht moet hebben. Het prachtige Lapland bevindt zich onder andere in het noorden van Finland en komt rechtstreeks uit een sprookje!Hop direct door naar een van de blogs over Lapland

Aanbevolen reisgidsen Lapland

Regel je reis naar Lapland

Via booking.com vind je de perfecte accommodatie door zelf te zoeken en filteren op zaken die jij belangrijk vindt aan een accommodatie.
Meer informatie
Selecteer de bouwstenen die je leuk vindt, en puzzel samen met Riksja Travel je eigen reis naar Lapland in elkaar.
Meer informatie
TUI Nederland biedt vakanties aan voor elke reiziger met elk budget. Op zoek naar een ruim en scherp geprijsd aanbod? Je vindt het bij TUI.
Meer informatie
Wil jij goedkoop vliegen? Dan is WTC.nl de reisaanbieder die je zoekt! Hier vind je de goedkoopste tickets tegen de beste service.
Meer informatie
De leukste excursies, tours en activiteiten boek je bij GetYourGuide. Zoek, vind en vergelijk alles makkelijk met elkaar via de website.
Meer informatie

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang, iedere reis moet een fantastische ervaring zijn en een mooie herinnering voor later.

Contact