Meet the team!


Alle informatie die je op deze website vindt is geschreven door een reislustig team! Benieuwd naar de gezichten achter hoparound.nl? Kijk dan snel verder om te zien wie jou allemaal voorzien van de beste reistips en reisroutes! Mocht het jou ook leuk lijken om als reisblogger de lezers van hoparound.nl te voorzien van de beste tips, stuur dan een mail naar info@hoparound.nl en wie weet verschijnen jouw blogs hier binnenkort online!

Mascha Rietjens
Oprichter en reisblogger

Woonachtig in het mooie Limburg en natuurlijk gek op reizen door zowel binnen- als buitenland! Het ontdekken en zien van mooie plekken om er vervolgens over te schrijven vind ik heerlijk om te doen. Dit met als einddoel jou verder te helpen naar een fantastische vakantie of een heerlijk dagje uit!

https://hoparound.nl/
hoparound.nl
hoparound.nl

Linda Herfs
Reisblogger

Hoi! Ik ben Linda, woon in Geleen/Zuid-Limburg en hou enorm van reizen, stedentrips maken en weekendjes weg. Het reizen begon bij mij al vroeg, ik leerde namelijk lopen in de bergen van Oostenrijk met mijn ouders. Toen ik op mijn 17de voor het eerst de Middellandse Zee zag was ik verkocht, sindsdien reis ik maar wat graag Europa rond op zoek naar de mooiste stranden en steden.

wanderwithlinda

Lianne Brouwer
Reisblogger

Hoi! Ik ben Lianne. Ik ben geboren op het prachtige Waddeneiland Texel. In het dagelijks leven sta ik voor de klas, dit jaar geef ik les aan een groep 7. Tussendoor geniet ik van uitjes, weekendjes weg en nieuwe plekken ontdekken op vakantie. Ik ben de reizende juf en neem je graag mee op avontuur!

de_reizendejuf

Denise Daniels
Reisblogger

Hi! Ik ben Denise en woon in het gezellige en bourgondische Breda. En dat is zeker geen straf! Want hoewel ik het liefst zoveel mogelijk bijzondere reizen maak, ontdek ik ook graag (culinaire) plekken in eigen stad of kook ik een gerecht dat mij doet denken aan een ander land.

 https://travelsandbites.nl/
travelsandbites.nl 
 travels and bites

Nynke Kooy
Reisblogger

Hi! Ik ben Nynke. Mij maak je niet gelukkiger dan met een reis, nieuwe indrukken en lekker eten. Van de gebieden dichtbij, zoals de Veluwe, tot landen ver weg. Vroeger vond ik op vakantie gaan al geweldig, maar sinds ik samen met een vriendin voor het eerst op reis ging naar Kroatië ben ik helemaal verkocht en wil ik elk bijzondere hoekje van de wereld ontdekken!

nynkekooy

Kim Keen
Reisblogger

Hi! Ik ben Kim en ik ben gek op het sparen van tripjes en souvenirs. Vroeger kampeerde ik jaarlijks met mijn ouders in Frankrijk maar tegenwoordig probeer ik zoveel mogelijk nieuwe bestemmingen aan mijn lijstje toe te voegen. Bij thuiskomst duik ik voor de laptop om een mooi fotoboek vol herinneringen te maken. Om vervolgens te brainstormen over de volgende bestemming!

kimreist_

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.