Samenwerken


Hoi! Mijn naam is Mascha, de persoon achter deze blog sinds 2018. Ik ben deze blog gestart omdat ik gek ben op reizen en er plezier uit haal om andere mensen verder helpen door ze hierover inspireren en informeren. Ik ben er van overtuigd dat reizen bijdraagt aan je ontwikkeling en kijk op de wereld. En die reis hoeft echt niet altijd ver weg te zijn! 

Waarom samenwerken Hop Around?


Het doel van Hop Around is bezoekers te inspireren voor hun volgende reis. Hier vind je blogs over rondreizen, stedentrips, roadtrips en tips voor accommodaties of bepaalde aanbiedingen. Daarnaast geef ik inhoudelijke tips voor restaurants of hotspots en krijg je tips om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken. Hop Around is een perfect platform om je bedrijf, service of product in de spotlight te zetten. 

De bezoekers van Hop Around weten dat eerlijke content hoog in het vaandel staat. We zullen dan ook altijd vanuit onze eigen stijl een artikel plaatsen.

 Wist je dat we afgelopen jaar 101.000 page views hadden? 

Deze bedrijven gingen je voor!

Wat we aanbieden


Heb je interesse in een samenwerking met Hop Around? Leuk! Dit kan gerealiseerd worden op de volgende manieren:

- Hotel reviews
- Persreizen
- Reviews over diensten, activiteiten en/of accommodaties
- Gesponsorde blogs

Interesse? Neem dan contact met ons op via info@hoparound.nl.

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.