Disclaimer


Al het onderstaande is van toepassing op hoparound.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Er is en wordt door mij, Mascha Rietjens, veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van hoparound.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Hoparound.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van hoparound.nl. Tevens is hoparound.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Affiliates


Hoparound.nl werkt samen met affiliate partijen. Het is dus mogelijk dat hoparound.nl een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf deze website. Er verandert echter niets aan het tarief voor de boeker, het is enkel een kleine beloning die door de betreffende partij wordt betaald.

Gesponsorde producten, reizen en diensten


Op hoparound.nl verschijnen artikelen waarin producten, reizen en diensten worden genoemd. Vaak zijn dit dingen die de auteur zelf heeft betaald of heeft gevonden, maar het komt weleens voor dat bedrijven en organisaties producten toesturen in de hoop dat hoparound.nl hierover zal schrijven. Ook worden er reizen of andere diensten aangeboden.

Mocht het zo zijn dat deze producten niet zelf zijn aangeschaft of deze reizen niet zelf zijn betaald, is de auteur altijd zo eerlijk mogelijk over wat zij ervan vindt. Als iets niet bevalt, wordt de eerlijke mening gedeeld.

Wanneer een artikel een product, dienst of reis bevat die niet zelf is betaald of die is ontstaan door middel van een betaalde samenwerking, dan zal dit duidelijk worden vermeld onder het artikel.Hoparound.nl heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden.
Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.