Disclaimer


Al het onderstaande is van toepassing op hoparound.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Er is en wordt nog steeds door mij, Mascha Rietjens, veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van hoparound.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Hoparound.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van hoparound.nl. Tevens is hoparound.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Affiliates


Hoparound.nl werkt samen met affiliate partijen als het partnerprogramma’s van Booking.com. Het is dus mogelijk dat hoparound.nl een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf deze website. Er verandert echter niets aan het tarief voor de boeker, het is enkel een kleine beloning die door de betreffende partij wordt betaald.

Gesponsorde producten, reizen en diensten


Op hoparound.nl verschijnen artikelen waarin ik producten, reizen en diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb betaald of heb gevonden, maar het komt weleens voor dat bedrijven en organisaties mij producten toesturen in de hoop dat hoparound.nl hierover zal schrijven. Ook worden er reizen of andere diensten aangeboden.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf heb aangeschaft of deze reizen niet zelf heb betaald, ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik ervan vind. Als iets niet bevalt, lees je er mijn eerlijke mening over.

Wanneer een artikel een product, dienst of reis bevat die ik niet zelf heb betaald of die is ontstaan door middel van een betaalde samenwerking, dan zal dit duidelijk worden vermeld onder het artikel.Hoparound.nl heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden.
Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact