Noord-Macedonië


Historische steden, hemelse wandelroutes en een prachtig meer. De Republiek Noord-Macedonië is een land gelegen in het midden van de Balkan in Zuidoost-Europa en is een prachtige bestemming om te bezoeken. Met name Ohrid is een mooie stad met waanzinnig uitzicht over het gelijknamige Meer van Ohrid.


Hop direct door naar een van de blogs over Noord-Macedonië

Aanbevolen reisgidsen Noord-Macedonië

Regel je reis naar Noord-Macedonië

Via booking.com vind je de perfecte accommodatie door zelf te zoeken en filteren op zaken die jij belangrijk vindt aan een accommodatie.
Meer informatie
Zorgeloos op reis kun je het beste met sunnycars.nl. Zij bieden alleen huurauto's aan inclusief verzekering / volledige dekking.
Meer informatie
TUI Nederland biedt vakanties aan voor elke reiziger met elk budget. Op zoek naar een ruim en scherp geprijsd aanbod? Je vindt het bij TUI.
Meer informatie
Wil jij goedkoop vliegen? Dan is WTC.nl de reisaanbieder die je zoekt! Hier vind je de goedkoopste tickets tegen de beste service.
Meer informatie
De leukste excursies, tours en activiteiten boek je bij GetYourGuide. Zoek, vind en vergelijk alles makkelijk met elkaar via de website.
Meer informatie

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang, iedere reis moet een fantastische ervaring zijn en een mooie herinnering voor later.

Contact