Noord-Macedonië


Historische steden, hemelse wandelroutes en een prachtig meer. De Republiek Noord-Macedonië is een land gelegen in het midden van de Balkan in Zuidoost-Europa en is een prachtige bestemming om te bezoeken. Met name Ohrid is een mooie stad met waanzinnig uitzicht over het gelijknamige Meer van Ohrid.


Hop direct door naar een van de blogs over Noord-Macedonië

Aanbevolen reisgidsen Noord-Macedonië


Persoonlijk vind ik het fijn om op vakantie reisgidsen mee te hebben. Er zijn altijd momenten dat je beperkt of geen internet hebt en dat is voor online reisverslagen - helaas - toch echt noodzakelijk. Daarnaast kan het ook heerlijk zijn om even niet de hele tijd met je smartphone rond te lopen, bewust te genieten van je reis en "old school" vanuit boekjes een stad of land te verkennen. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten:

Handige websites om je reis naar Noord-Macedonië te regelen


Om je reis naar Noord-Macedonië concreet te maken, kan het handig zijn om vooraf het een en ander vast te leggen. Mij geeft het altijd veel rust door zaken als accommodaties, vluchten en/of huurauto vooraf te boeken. Op die manier kan ik optimaal genieten tijdens mijn vakantie! Ik deel met jou mijn favoriete websites waar je op een fijne en vooral betrouwbare manier kunt boeken.
Via booking.com vind je de perfecte accommodatie door zelf te zoeken en filteren op zaken die jij belangrijk vindt aan een accommodatie.
Meer informatie
Zorgeloos op reis kun je het beste met sunnycars.nl. Zij bieden alleen huurauto's aan inclusief verzekering / volledige dekking.
Meer informatie
TUI Nederland biedt vakanties aan voor elke reiziger met elk budget. Op zoek naar een ruim en scherp geprijsd aanbod? Je vindt het bij TUI.
Meer informatie
Wil jij goedkoop vliegen? Dan is WTC.nl de reisaanbieder die je zoekt! Hier vind je de goedkoopste tickets tegen de beste service.
Meer informatie

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact