Wie ben ik?


Wat leuk dat je de moeite neemt om te kijken wie er achter Hop Around zit. Ik ben Mascha, woonachtig in het mooie Limburg en probeer naast mijn fulltime baan als accountmanager zoveel mogelijk van de wereld te zien. In 2018 ben ik begonnen met deze website met het doel jou te kunnen inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Bijna alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening.

Hoe het begon...


In het voorjaar van 2018 had ik vijf dagen Ibiza op de planning staan en wilde de mooiste plekjes van het eiland ontdekken. Om me voor te breiden had ik al uren tijd besteed aan het uitzoeken van welke dingen ik écht moest zien en doen op Ibiza. Wat mocht ik echt niet missen, wat was een leuke route en wat waren dé hotspots? Ik zag op ons “world wide web” door de bomen het bos niet meer. Telkens kwam ik op verschillende websites terecht.

Omdat ik het leuk vind om foto’s te maken tijdens reizen, kreeg ik steeds meer een beeld bij wat ik wilde gaan doen en waarom. Met mijn kennis van online media, had ik al snel handen en voeten gegeven aan mijn idee. En daar ben je dan... op mijn website hoparound.nl!

Mijn doel


Met Hop Around wil ik jou inspireren en informeren over de bestemmingen waar ik naartoe ben gereisd. En dat in de breedste zin van het woord. Van het uitwerken van een roadtrip door Kroatië tot een travel shop waar je de leukste travel-items scoort. Uiteindelijk is mijn doel een platform te creëren waar je terecht kan om inspirerende informatie te vinden voor je volgende reis. En schroom vooral niet: alle tips, opmerkingen of vragen zijn meer dan welkom. Ik help je graag!

Liefs,
Mascha

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact