Hoi! Ik ben Mascha, woonachtig in het mooie Limburg en zie naast mijn fulltime baan als accountmanager zoveel mogelijk van de wereld! In 2018 ben ik begonnen met deze website met het doel jou en anderen te informeren over verschillende soorten reizen en bestemmingen. Ik geloof namelijk dat iedere reis een fantastische ervaring kan zijn en ik draag daar graag een steentje aan bij! Al is het maar dat ene restaurantje wat je hebt ontdekt op mijn website dat bijdraagt aan een mooie vakantie. Dat is waar ik het voor doe!Zoek jij informatie over reizen zoals...

  • Die ene super toffe bestemming voor je volgende vakantie?
  • De ideale route om alles uit dat ene land te halen waar je binnenkort naartoe gaat?
  • Hoe je het beste geld kan besparen?
  • Of wil je gewoon wegdromen bij alle mooie bestemmingen?

...Dat vind je op Hop Around!

Waarom Hop Around?


Ik geloof dat reizen kan bijdragen aan je ontwikkeling, je kijk op de wereld doet veranderen en voor prachtige herinneringen zorgt. Dat is in ieder geval wat reizen voor mij betekent. En die reis of hoeft echt niet ver weg te zijn!

Omdat ik het leuk vind om reizen uit te stippelen en op zoek te gaan naar fijne accommodaties of plekken die ik gezien wil hebben, is het idee ontstaan om mijn tips te gaan delen met anderen. Mijn achtergrond in online marketing kwam goed van pas toen ik deze website wilde gaan oprichten.

Wat je hier kan vinden


Op Hop Around inspireer en informeer ik voornamelijk over de bestemmingen waar ik naartoe ben gereisd. Je vindt hier uitgewerkte reisroutes zoals van onze super toffe roadtrip door Kroatië tot het waanzinnige Java en Bali. Maar ook vind je op deze website een travel shop waar je de leukste travel-items scoort, voor jezelf of voor die reislustige vriend(in)! 

Het kan zijn dat je links tegenkomt naar andere websites zoals booking.com. Wanneer je klikt op een van deze links en vervolgens iets koopt of boekt dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Weet dat deze commissie jou niets extra's kost! Het is een kleine vergoeding voor het werk wat ik steek in deze website wat vaak resulteert in boekingen voor andere partijen. 

Ik hoop dat je iets hebt aan de informatie die je vindt op Hop Around. Mocht je tips, vragen of opmerkingen hebben: laat gerust een berichtje achter!

Liefs,
Mascha

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Contact