Over Hop Around


Wie ben ik?
Wat leuk dat je de moeite neemt om te kijken wie er achter Hop Around zit. Ik ben Mascha, woonachtig in het mooie Limburg en probeer naast mijn fulltime baan als accountmanager zoveel mogelijk van de wereld te zien. In 2018 ben ik begonnen met deze website met het doel jou te inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening.

Hoe het begon
In het voorjaar van 2018 had ik vijf dagen Ibiza op de planning staan en ik had al uren besteed aan het uitzoeken van welke dingen ik écht moest zien en doen op Ibiza. Wat mocht ik echt niet missen en wat waren dé hotspots? Ik zag op ons “world wide web” door de bomen het bos niet meer. Ook zocht ik regelmatig naar vraagstukken als “op welke tijdstippen kun je het beste een vliegticket boeken?”, “hoe pak je je koffer het meest praktisch in” of “wat is een leuke lunchplek in Eindhoven?”. Telkens kwam ik op verschillende websites terecht.

Omdat ik het leuk vind om foto’s te maken tijdens reizen of dagjes weg en ik mezelf in het diepe wilde gooien om iets totaal nieuws te gaan doen, kreeg ik steeds meer een beeld bij wat ik wilde gaan doen en waarom. Met mijn kennis van online media dankzij diverse opdrachten uit het verleden, had ik al snel handen en voeten gegeven aan mijn idee.

Mijn doel
Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over mijn eigen gemaakte reizen in de breedste zin van het woord. Uiteindelijk is mijn doel een platform te creëren waar je terecht kan om veel informatie te vinden voor je volgende reis.

Ik hoop dat je op deze website kan vinden waar je naar zocht, zo niet dan hoor ik het natuurlijk graag. Alle tips, opmerkingen of vragen zijn meer dan welkom. 

Veel leesplezier!

Liefs,
Mascha

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact