6 x betaalbare hotels in het centrum van Brugge


Brugge is een romantische stad in ons buurland België. Als je een weekendje Brugge op de planning hebt staan dan is het aan te raden in het centrum van Brugge te overnachten. Alle bezienswaardigheden liggen dan op loopafstand maar ook zitten de meest prachtige hotels in de historische binnenstad. Wist jij dat Brugge op de UNESCO werelderfgoedlijst staat met zijn historische binnenstad?

Hier volgt een lijstje van 6 betaalbare hotels in het centrum van Brugge!


Dit pension ligt op 15 minuten lopen van de historische Grote Markt en het Belfort van Brugge. De gastheer is zeer vriendelijk en behulpzaam, je komt hier niets te kort! 

Prijsindicatie voor één nacht: €74,-

Boek hier

© Guesthouse Orchid


Deze accommodatie ligt in het centrum van Brugge en toch in een rustige omgeving. De kamers zijn ruim en goed verzorgd. Het personeel is zeer vriendelijk en kan je voorzien van veel tips!

Prijsindicatie voor één nacht: €118,-

Boek hier 

© Guesthouse Maison de la Rose


Het elegante Hotel Botaniek is gevestigd in een herenhuis uit de 18e eeuw. Het hotel ligt midden in het historische centrum van Brugge, op 50 meter van de pittoreske grachten. Een klein maar fijn hotel!

Prijsindicatie voor één nacht: €93,-

Boek hier

© Hotel Botaniek


Hotel Biskajer ligt aan een klein plein in Brugge en biedt elegante kamers. Het hotel ligt op 350 meter van het centrale marktplein van Brugge. Vooral de locatie is helemaal top!

Prijsindicatie voor één nacht: €99,-

Boek hier 

© Hotel Biskajer Adults Only


Dit charmante, kleine hotel ligt in de oude binnenstad van Brugge, in de buurt van de Sint-Salvatorskathedraal, de belangrijkste musea en de Grote Markt. Het ontbijt is continentaal en uitgebreid.

Prijsindicatie voor één nacht: €106,-

Boek hier 

© Hotel Notre Dame


Martin's Brugge ligt vlak achter het beroemde Belfort en op 50 meter van het centrale marktplein. Het is een mooi hotel met vriendelijke medewerkers en uitgebreid ontbijt.

Prijsindicatie voor één nacht: €113,-

Boek hier 

© Hotel Martin's Brugge

Ontvang de nieuwste blogs ieder kwartaal eenvoudig via e-mail!Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?