Cadeautip: een unieke map poster!


Heb jij ook wel eens moeite met een origineel cadeau te kopen? Of het nu voor een verjaardag of een andere gelegenheid is; je wilt toch altijd met een leuk cadeau verschijnen.

Voor een uniek cadeau geef ik je graag inspiratie... En het heeft natuurlijk met reizen te maken! 

Ik heb voor jou dé originele cadeautip: een unieke map poster! Of het nu voor je zus, partner, (schoon-)moeder of jezelf is... Met deze unieke poster zit je altijd goed! Iedereen maakt graag herinneringen en het vereeuwigen daarvan. Ik ga je in deze blog uitleggen hoe het werkt zodat je binnen no time een origineel cadeau te pakken hebt.

Hoe werkt het?


Via de website www.placethemoment.com maak je jouw eigen gepersonaliseerde map poster op een hele simpele manier: Place it, Name it, Love it. Het formaat is 50x70cm en binnen 4 tot 10 werkdagen ontvang je de poster. Door onderstaande stappen te doorlopen via de website, stel jij je eigen map poster samen.

Place it
We hebben allemaal wel dat ene speciale moment of die speciale herinnering welke je nooit meer wilt vergeten. Kies de favoriete plek ter wereld. De stad waar hij/zij is opgegroeid, het adres waar het koppel elkaar voor het eerst heeft ontmoet of het land waar hij/zij de mooiste reis ooit heeft gemaakt.

Name it
Kies het mooie moment waar het hart van hem/haar sneller van ging kloppen en gebruik je eigen woorden om deze magische herinnering te beschrijven. Benoem dus dat speciale moment.

Love it
Welke kleur past het beste in het interieur? Kies uit één van de vier kleuren en vereeuwig de herinnering voor altijd!

Mijn eigen ervaring met Place the Moment


Wat mij betreft is een unieke map poster een persoonlijk en mooi cadeau dat via Place the Moment simpel te bestellen is. In bovenstaande afbeelding kan je zien welke poster ik heb besteld: een herinnering aan onze allereerste reis samen. Zoals je kan zien werd de poster geleverd in een koker die er voor zorgt dat enerzijds de poster kreukvrij binnenkomt en anderzijds het een hele leuke verpakking is om te geven en te krijgen! Er zat een persoonlijk kaartje aan de koker om me te bedanken en veel plezier te wensen met de poster, dit maakt het toch altijd nèt iets leuker.
Deze blog is geschreven door:

Mascha Rietjens

Woonachtig in het mooie Limburg en natuurlijk gek op reizen door zowel binnen- als buitenland! Ik ben het liefst op pad om mooie plekken te ontdekken om daar jou mee te kunnen inspireren voor een fantastische vakantie of een heerlijk dagje uit!

https://hoparound.nl/
hoparound.nl
hoparound.nl


Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn blog. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat dan een reactie achter!

Geniet van je aankomende reis en... don't forget to Hop Around!
Liefs, Mascha

Reacties

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.