Gastbloggers gezocht!


Hoi! Ik ben Mascha, woonachtig in het mooie Limburg en zie naast mijn fulltime baan als accountmanager zoveel mogelijk van de wereld! In 2018 ben ik begonnen met deze website hoparound.nl met het doel anderen te informeren over verschillende soorten reizen en bestemmingen. Iedere reis kan een fantastische ervaring zijn en ik draag daar graag een steentje aan bij! Al is het maar dat ene restaurant of die ene bezienswaardigheid voor tijdens je rondreis die je hebt ontdekt op mijn website. Dat is waar ik het voor doe!

Vind jij het ook tof om reistips te geven aan familie en vrienden? En vind je het ook zo een feest om je volgende vakantie tot in de puntjes voor te bereiden? Pak dan deze kans, en deel al jouw tips met een breder publiek via hoparound.nl!

De voordelen van gastbloggen


Klinkt het als muziek in de oren om jouw reistips eindelijk te kunnen delen met de rest van de wereld? Mooi! Dat is natuurlijk de basis van het zijn van een gastblogger. Welke voordelen er nog meer bij komen kijken zijn de volgende:

- Je hoeft zelf geen website te onderhouden maar kunt meeliften op het succes van hoparound.nl (maandelijks meer dan 15.000 unieke bezoekers!)
- Al jouw geschreven blogs worden gedeeld op de socialmediakanalen van hoparound.nl (Facebook, Instagram en/of Pinterest).
- Heb je al een eigen blog? Geen probleem! Doorlinken mag.
- We krijgen regelmatig aanvragen voor persreizen en samenwerkingen voor accommodaties of producten en deze worden ook regelmatig ingevuld door gastbloggers. Hoe gaaf is dat!

Wat verwachten we van jou?


- Je hebt een vlotte pen!
- Het geeft jou energie dat je al jouw tips kunt delen met anderen.
- Je vindt het leuk om mooie foto's te maken terwijl je op reis bent.
- Schrijft niet alleen op een leuke manier, maar kan er ook voor zorgen dat het hele concrete tips bevat. Denk aan: waar overnachten, waar eten, de leukste bezienswaardigheden en tofste tours...
- Je wilt dit op regelmatige basis doen (dus niet eenmalig).
- Je bereid bent de vaste opbouw die we gebruiken op hoparound.nl te volgen.


Lijkt jou dit wel wat? Of heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@hoparound.nl en je hoort snel van me!

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.