De 6 mooiste hotels tussen de rijstvelden in Ubud


Ken je die fantastische foto's van zwembaden tussen de rijstvelden? Van die droomplaatjes waar je bij weg kan zwijmelen als je je vakantie naar Indonesië hebt geboekt... We hebben goed nieuws: op zo een plek overnachten hoeft absoluut niet duur te zijn! En om het je helemaal makkelijk te maken hebben wij een gave selectie gemaakt voor dit soort hotels in Ubud. Tijdens onze reizen gaan wij altijd op zoek naar de leukste hotels en appartementen. We letten dan op de prijs-kwaliteitverhoudinglocatie en recensies. Je kan er dus vanuit gaan dat onze favorieten zijn gescreend en altijd een goede beoordeling hebben.

Wij linken naar booking.com vanwege het voordeel dat je vaak één dag voor aankomst nog kosteloos kan annuleren, mochten je plannen wijzigen is dat wel zo handig!


Dit hotel ligt in een traditioneel Balinees dorp in Ubud. De kamers beschikken over een eigen terras met uitzicht over de prachtige rijstvelden. Ze hebben een gratis pendeldienst naar het centrum van Ubud.

Prijsindicatie voor één nacht: €30,-

Boek hier


Dit hotel wordt omgeven door mooie rijstvelden en palmbomen en biedt uitzicht op de Campuhan-vallei. Ze bieden heerlijke massages en diverse dagtochten aan die je in het hotel kunt boeken. Al met al een fijn paradijs!

Prijsindicatie voor één nacht: €56,-

Boek hier


De kamers van deze accommodatie liggen midden in de rijstvelden; het enige wat je hoort zijn de geluiden van de natuur. Ze hebben een eigen restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Ook zijn er diverse activiteiten te ondernemen in de omgeving.

Prijsindicatie voor één nacht: €36,-

Boek hier


Deze accommodatie in Ubud wordt ook omgeven door rijstvelden. Het beschikt over een tuin en een buitenzwembad. Ook kan je een drijvende lunch bestellen om in het water van te genieten. Een gratis pendeldienst brengt je naar het centrum van Ubud.

Prijsindicatie voor één nacht: €28,-

Boek hier


Black Penny Villas Ubud ligt genesteld in weelderig tropisch groen. Het beschikt over een restaurant en een prachtig zwembad met waanzinnig gaaf uitzicht. Hier geniet je met volle teugen van alle luxe die het hotel te bieden heeft!

Prijsindicatie voor één nacht: €223,-

Boek hier


Dit resort biedt een overloopzwembad met een zonneterras en uitzicht op de rijstvelden. De kamers zijn zeer ruim met mooie badkamers. Ze hebben een goed verzorgd ontbijtbuffet met een breed aanbod en het personeel is supervriendelijk.

Prijsindicatie voor één nacht: €40,-

Boek hier

Een rondreis door Java en Bali met een reisorganisatie


Mocht je de voorkeur hebben een rondreis door Java en Bali niet zelf te organiseren dan zijn er genoeg reisorganisaties die soortgelijke rondreizen aanbieden. Door te boeken bij een van de gerenommeerde organisaties Tui, Kras, Djoser en Sawadee weet je zeker dat alles goed georganiseerd is.

Een paar mooie rondreizen als voorbeeld:
-  17-daagse groepsrondreis Java & Bali via Tui: 17-daagse rondreis Java & Bali
-  17-daagse groepsrondreis Java & Bali via Kras: 17-daagse rondreis Java & Bali
-  17-daagse single reis Java & Bali via Kras: 17-daagse single reis Java & Bali
-  18-daagse groepsreis Java & Bali via Djoser: 18-daagse rondreis Java & Bali
-  15-daagse groepsreis Java & Bali via Sawadee: 15-daagse rondreis Java & Bali hoogtepunten

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?