De 6 mooiste hotels tussen de rijstvelden in Ubud


Ken je die fantastische foto's van zwembaden tussen de rijstvelden? Van die droomplaatjes waar je bij weg kan zwijmelen als je je vakantie naar Indonesië hebt geboekt... We hebben goed nieuws: op zo een plek overnachten hoeft absoluut niet duur te zijn! En om het je helemaal makkelijk te maken hebben wij een gave selectie gemaakt voor dit soort hotels in Ubud. Tijdens onze reizen gaan wij altijd op zoek naar de leukste hotels en appartementen. We letten dan op de prijs-kwaliteitverhoudinglocatie en recensies. Je kan er dus vanuit gaan dat onze favorieten zijn gescreend en altijd een goede beoordeling hebben.

Wij linken naar booking.com vanwege het voordeel dat je vaak één dag voor aankomst nog kosteloos kan annuleren, mochten je plannen wijzigen is dat wel zo handig!


Dit hotel ligt in een traditioneel Balinees dorp in Ubud. De kamers beschikken over een eigen terras met uitzicht over de prachtige rijstvelden. Ze hebben een gratis pendeldienst naar het centrum van Ubud.


Prijs per overnachting vanaf:
€30 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Dit hotel wordt omgeven door mooie rijstvelden en palmbomen en biedt uitzicht op de Campuhan-vallei. Ze bieden heerlijke massages en diverse dagtochten aan die je in het hotel kunt boeken. Al met al een fijn paradijs!


Prijs per overnachting vanaf:
€56 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


De kamers van deze accommodatie liggen midden in de rijstvelden; het enige wat je hoort zijn de geluiden van de natuur. Ze hebben een eigen restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Ook zijn er diverse activiteiten te ondernemen in de omgeving.


Prijs per overnachting vanaf:
€36 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Deze accommodatie in Ubud wordt ook omgeven door rijstvelden. Het beschikt over een tuin en een buitenzwembad. Ook kan je een drijvende lunch bestellen om in het water van te genieten. Een gratis pendeldienst brengt je naar het centrum van Ubud.


Prijs per overnachting vanaf:
€28 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Black Penny Villas Ubud ligt genesteld in weelderig tropisch groen. Het beschikt over een restaurant en een prachtig zwembad met waanzinnig gaaf uitzicht. Hier geniet je met volle teugen van alle luxe die het hotel te bieden heeft!


Prijs per overnachting vanaf:
€223 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Dit resort biedt een overloopzwembad met een zonneterras en uitzicht op de rijstvelden. De kamers zijn zeer ruim met mooie badkamers. Ze hebben een goed verzorgd ontbijtbuffet met een breed aanbod en het personeel is supervriendelijk.


Prijs per overnachting vanaf:
€40 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact