De beste rugzak voor een citytrip


Ben jij ook wel eens de mist in gegaan door op je vakantiebestemming aan te komen en er achter te komen dat je niet echt een handige tas of rugzak bij je had? Dat kan best even balen zijn! 

Het is altijd handig om apart een rugzak mee te nemen, zeker wanneer je op een rondreis bent en steden gaan bezoeken. Een aanrader om te doe nis deze rugzak te gebruiken als handbagage in het vliegtuig zodat je geen ruimte vrij hoeft te houden in je backpack of trolley.

In dit artikel vind je mijn persoonlijke favorieten die allemaal hun eigen voordelen hebben. Zo is bijvoorbeeld de Fjallraven rugzak een mode-item geworden maar is de Abbey vooral heel erg functioneel om ook wandeltochten mee te maken vanwege de zijvakken voor een fles water in te stoppen. Zo heeft iedere persoon zijn voorkeur en is de soort tas ook weer afhankelijk van de reis die je maakt. Deze selectie biedt voor iedere soort citytrip en persoon wat wils!

 Meer travel items scoren of op zoek naar een leuk cadeau voor een reiziger? Hop dan verder naar onze travel shop.

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.