50 originele cadeaus voor reizigers


Het blijft moeilijk om telkens weer een origineel cadeau voor een reislustig persoon te vinden, of het nu voor een verjaardag is of voor onder de kerstboom... Om je wat inspiratie te geven hebben we een verzameling gemaakt met toffe én betaalbare cadeaus voor mensen die van reizen houden! Er is gelet op de prijs-kwaliteitverhouding zodat je met een fatsoenlijk cadeau op de proppen komt. Wel zo fijn, toch?!

In onderstaand menu vind je alle categorieën dus mocht je het prettig vinden om snel naar de juiste categorie te gaan dan kan dat!
KIES EEN CATEGORIE:

BOEKEN  |  WONEN  |  SPELLETJES  |  PRAKTISCH  |  GADGETS

Boeken


Niet alleen leuk om in huis neer te leggen maar ook zeker om te gebruiken: reisboeken! Ik kan er zelf geen genoeg van krijgen en kijk dan ook regelmatig naar de mooie plaatjes van prachtige bestemmingen waar ik nog allemaal naartoe zou willen. Reizen hoeft niet alleen naar verre landen maar ook in ons eigen land is genoeg te ontdekken, en gelukkig zijn er ook voor Nederland hele leuke reisboeken te krijgen! Liever een praktisch reisboek geven? Kijk dan eens naar een reisdagboek of een origineel bucketlist-boek voor op reis.

Wonen


Een cadeau voor in het huis van een een reislustig persoon doet het ook altijd goed! Je kunt denken aan een poster van zijn of haar favoriete stad of puzzels en dekbedovertrekken met een wereldkaart. Wat ik persoonlijk een leuk cadeau vind is de gouden wereldbol, superleuk om in de woonkamer of op kantoor neer te zetten.

Gelukkig genoeg opties om het thuis werelds te maken!

Spelletjes


Vakantie en spelletjes gaan bij de meeste mensen hand in hand en doet het als cadeautje ook altijd goed. Ik heb de leukste cadeaus van de laatste tijd geselecteerd en deze aangevuld met wat klassiekers die zelfs in een travel-edition zijn te verkrijgen. Leuk voor een kleinigheidje op een verjaardag of voor de feestdagen!

Praktische cadeaus


Of het nu over een reishanddoek, waterschoentjes of packing cubes gaat... Ze kunnen allemaal stuk voor stuk enorme life hacks zijn voor op reis! Alle producten die je hier vindt zijn van uitstekende kwaliteit en zeer goed beoordeeld zodat je met je praktische cadeau geen spreekwoordelijke flater slaat. Thank me later!

Gadgets


Van die gadgets die het (reis)leven nou eenmaal makkelijker maken. En meestal dan ook leuker. Het zijn allemaal enorm geschikte cadeaus die reislustige personen graag krijgen om vervolgens helemaal happy mee te nemen op reis. Ook voor deze producten geldt dat er is gekozen voor een prijs-kwaliteitverhouding die goed is. Zo zijn er bijvoorbeeld goedkopere speakers of e-readers te vinden maar je kan wat mij betreft zoiets maar beter fatsoenlijk kopen om cadeau te doen.

Ontvang de nieuwste blogs ieder kwartaal eenvoudig via e-mail!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.