Een fotoboek maken bij Fotofabriek!


Fotoboeken maken, vrijwel het eerste wat ik doe als ik thuis kom van een vakantie of korte stedentrip is het bewerken van foto´s en een mooi fotoboek ervan maken. Zodoende dat ik er nu toch al een behoorlijke stapel van heb liggen. Eerder maakte ik fotoboeken van bijvoorbeeld mijn roadtrip door Duitsland en Oostenrijk, strandvakanties als Kreta en Tenerife, het bloemeneiland Madeira en van de steden Rome, Boedapest en Praag.

Maar! Wat ik niet vaak doe is een fotoboek maken van korte tripjes of uitstapjes in Nederland zelf en dat is best jammer. Ik ontdek steeds meer van Nederland en het is toch eigenlijk echt wel een mooi land! Van Fotofabriek.nl mocht ik een fotoboek maken en dat kwam dus perfect uit om de foto’s van een weekend weg in eigen land een mooie plek te geven!

Over Fotofabriek


Fotofabriek is een bedrijf in online fotoservices en biedt verschillende soorten fotoproducten aan. Je kunt kiezen om foto’s te laten afdrukken. Maar je kunt ook een creatieve creatie maken zoals een poster, tegeltjes, canvas en kalenders. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Je kunt ook een mooie mok maken of kiezen voor een geschenkset. 

Mijn fotoboek


Ik heb gekozen voor een A4 liggend fotoalbum met harde cover. Ik kies meestal voor een liggend album, hier komen de foto’s toch net wat mooier in uit dan bij een vierkant. Bij fotofabriek kun je uit verschillende maten kiezen zoals A4, A5 en A6. Liever een zachte cover? Dat kan natuurlijk ook! Het fotoboek heeft standaard 24 pagina’s maar er is de mogelijkheid om dit uit te breiden naar ruim 200 pagina’s (wat erg handig is als je heel veel foto’s maakt zoals ik). Alle pagina’s hebben een beschermende coating om beschadigingen tegen te gaan. Als je foto’s hebt die over 2 pagina’s doorlopen is er ook een handige optie om het album vlakliggend te maken.

Een fotoboek maken bij Fotofabriek doe je heel gemakkelijk met de beschikbare software. De software kun je installeren op je laptop of online ervan gebruik maken en tussendoor opslaan. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar, ik hou ervan om een beetje af te wisselen met de hoeveelheid foto’s op een pagina. Sommige foto’s wat groter, andere wat kleiner. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden voor de achtergrond, illustraties, tekst erbij zetten en stickers toevoegen. Wanneer je klaar bent met je fotoboek sla je je boek op, zet je het in je winkelmandje en gaat het naar de productie. Bij Fotofabriek geldt dat alle bestellingen die binnenkomen op de aangegeven levertijd worden geproduceerd en verstuurd worden. Wil je het fotoboek extra snel in huis hebben? Dan kun je kiezen voor de spoedproductie waardoor de levertijd wordt verkort.

Kosten


Het fotoboek A4 liggend met hardcover: €22,99
Extra pagina’s: €0,50 per pagina
Verzendtarief: €3,95

Mijn mening over het fotoboek


Ik ben zeer tevreden over de eenvoudigheid van het software programma, de nette levering en de kwaliteit van de foto’s in het fotoboek. Mijn fotoboek van een weekendje weg in Nederland is weer een mooie toevoeging aan de verzameling! Wil jij ook een fotoboek album maken bij Fotofabriek? Ga dan snel naar de website van Fotofabriek en geef jouw foto’s ook een mooie plek!

Deze blog betreft een product review in samenwerking met Fotofabriek.
Deze blog is geschreven door:

Linda Herfs

Hoi! Ik ben Linda en woon in Geleen, Zuid-Limburg. Ik hou enorm van reizen, stedentrips maken en weekendjes weg en reis maar wat graag Europa rond!

 wanderwithlinda


Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn blog. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat dan een reactie achter!

Geniet van je aankomende reis en... don't forget to Hop Around!
Liefs, Linda

Ontvang de nieuwste blogs ieder kwartaal eenvoudig via e-mail!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Reacties

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.