Mooiste hotels met uitzicht op het noorderlicht in Fins Lapland


Wil jij je ervaring in Fins Lapland compleet maken? Boek dan tijdens je vakantie in Lapland een overnachting in een van deze fantastische hotels met, als de weergoden gunstig gezind zijn, uitzicht op het noorderlicht. Vanuit je bed het noorderlicht aanschouwen is een once in a lifetime experience die je meegemaakt moet hebben!


Het Northern Lights Village ligt in Saariselkä en heeft een eigen rendierstal. De hutten hebben een glazen dak om het Noorderlicht vanuit je eigen hut te zien. Bij het Northern Lights Village zijn er ook diverse excursies te boeken.

Prijsindicatie voor één nacht: €499,-

Boek hier


Northern Lights Huts is gevestigd op een oude rendierboerderij die al meer dan 170 jaar eigendom is van dezelfde familie. Hier kun je genieten van traditionele Sami-delicatessen. Ook dit hotel heeft hutten met glazen daken.

Prijsindicatie voor één nacht: €450,-

Boek hier


Het Glass Resort ligt in Santa Claus Village. Alle appartementen hebben kamerhoge ramen, een sauna en een eigen hot tub. Een waanzinnig mooie en luxe accommodatie om een of meerdere nachten door te brengen!

Prijsindicatie voor één nacht: €769,-

Boek hier


Deze accommodatie heeft heerlijke bedden in een prachtige omgeving. Je boekt een overnachting inclusief ontbijt. Het personeel is heel behulpzaam en zal er alles aan doen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Prijsindicatie voor één nacht: €510,-

Boek hier

Hoe kom ik in Fins Lapland?


Met het vliegtuig
Je vakantie in Fins Lapland kun je prima zelf organiseren maar het is ook mogelijk een georganiseerde reis te boeken. Als je het zelf organiseert dan kan ik je aanraden je vlucht te boeken via Skyscanner, waar je voor een retourticket op Kittilä vanaf €318,- betaald. Mocht je op eigen gelegenheid Lapland willen verkennen dan is een auto huren ook aan te raden. Huur deze dan via Sunnycars. Met Sunnycars ben je altijd goed verzekerd en met een fatsoenlijke auto op pad. 

Reisaanbiedingen naar Lapland
Het is ook mogelijk om dit paradijs georganiseerd te ontdekken. Zowel Tui als Kras bieden prachtige reisaanbiedingen waarbij de vlucht, transfer, accommodatie(s) én de tofste excursies zijn inbegrepen!
Fotocredits: Booking.com

Hop Around


Op Hop Around vind je inspiratie over diverse reizen en bestemmingen zodat je een onvergetelijke reis kan gaan maken. Of het nu binnen of buiten Europa is, kort of lang; iedere reis moet een fantastische ervaring worden en een mooie herinnering voor later!

Inspiratie

Ieder kwartaal inspiratie ontvangen over toffe reisroutes, fijne accommodaties en handige reistips?