Mooiste accommodaties om te overnachten in Fins Lapland


Wil jij je ervaring in Fins Lapland compleet maken? Boek dan tijdens je vakantie in Lapland een overnachting in een van deze fantastische accommodaties met, als de weergoden gunstig gezind zijn, uitzicht op het noorderlicht. Vanuit je bed het noorderlicht aanschouwen is een once in a lifetime experience die je meegemaakt moet hebben!

Hier volgt een lijstje met prachtige accommodaties in Fins Lapland.

De mooiste accommodaties in Fins Lapland


Het Northern Lights Village ligt in Saariselkä en heeft een eigen rendierstal. De hutten hebben een glazen dak om het Noorderlicht vanuit je eigen hut te zien. Bij het Northern Lights Village zijn er ook diverse excursies te boeken.


Prijs per overnachting vanaf:
€499 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Northern Lights Huts is gevestigd op een oude rendierboerderij die al meer dan 170 jaar eigendom is van dezelfde familie. Hier kun je genieten van traditionele Sami-delicatessen. Ook deze accommodaties heeft hutten met glazen daken!


Prijs per overnachting vanaf:
€450 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Het Glass Resort ligt in Santa Claus Village. Alle appartementen hebben kamerhoge ramen, een sauna en een eigen hot tub. Een waanzinnig mooie en luxe accommodatie om een of meerdere nachten door te brengen!


Prijs per overnachting vanaf:
€769 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie


Deze accommodatie heeft heerlijke bedden in een prachtige omgeving. Je boekt een overnachting inclusief ontbijt. Het personeel is heel behulpzaam en zal er alles aan doen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.


Prijs per overnachting vanaf:
€510 voor een tweepersoonskamer

Meer informatie

Hop Around

Met Hop Around wil ik jou graag inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Alles wat je op deze website vindt, is uit eigen ervaring en naar mijn persoonlijke mening. Benieuwd naar wie er achter Hop Around zit en hoe het is ontstaan? Hop dan verder...

Contact